Over Brigitte

Brigitte Meijs makelaar-taxateur Valkenswaard

Ze is geboren in Boxtel, maar getogen in Valkenswaard, en al ruim 15 jaar actief in de makelaardij. Grote kans dus dat je haar al eerder leerde kennen!

Na het afronden van het VWO op het Sint Joriscollege in Eindhoven was het voor Brigitte een bewuste keuze de makelaarsopleiding aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven te gaan volgen. Na afronding van haar opleiding behaalde ze binnen no-time haar certificering bij VastgoedCert, waarmee ze zich een van de jongste taxateurs van Nederland mocht noemen.


Brigitte is geruime tijd werkzaam geweest als makelaar-taxateur bij kantoren in Valkenswaard, en heeft daarnaast gewerkt als vakinhoudelijk adviseur bij een beroepsvereniging voor makelaars en taxateurs. In die functie gaf ze advies aan makelaars en taxateurs, zowel op ondernemersgebied als makelaardij-gerelateerde zaken. Sinds 2018 is ze bovendien bestuurslid van de NVM Regio Zuid Oost Brabant. Kortom, aan zowel vakinhoudelijke als lokale kennis bij Brigitte geen gebrek!

Met haar opgedane kennis binnen de branche weet Brigitte als geen ander hoe ze zich als makelaar in de markt kan onderscheiden. Flexibiliteit in haar dienstverlening staat op nummer 1: Wil je veel zelf doen, of juist liever een makelaar die alles van a tot z voor je regelt? Een makelaar die je belangen bij de aankoop van een woning optimaal behartigt? Bij Brigitte ben je hiervoor aan het juiste adres.

Nieuwsgierig naar Brigitte's aanpak, en hoe zij het verschil maakt? Neem contact op met Bij Brigitte en maak een geheel vrijblijvende afspraak!!