Over ons

wie we zijn

Bij Brigitte is een makelaar anno nu. Met korte lijnen en duidelijke taal: “We zijn professionals die voor je door het vuur gaan. Van spin-in-het-web, met kennis van ieder dossier, tot bevoegd NVM-makelaar en -taxateur.” Bij Brigitte Makelaars is realistisch, modern maar vooral ook persoonlijk. “We maken bijvoorbeeld een groepsapp aan waarin actiepunten besproken worden. En… we maken er graag een feestje van!” Iets wat je weinig makelaars hoort zeggen. “Klopt, we zijn geen stereotype makelaar. Maar aankoop en verkoop mag leuk zijn. Al wordt het zakelijke aspect door ons nooit uit het oog verloren. Er is een duidelijke stip op de horizon waar keihard naartoe gewerkt wordt. Maar dan wél op een prettige manier.”

Tegelijkertijd is ze heerlijk realistisch, pragmatisch en zeer accuraat.

over brigitte

makelaar in hart en nieren

Brigitte (makelaar sinds 2003) was toen én is nu nog steeds de enige vrouwelijk makelaar in Valkenswaard. In 2013 begint ze haar eigen bedrijf. Tot dan toe heeft ze gewerkt bij gerenommeerde makelaarskantoren en als vakinhoudelijk adviseur bij een branchevereniging voor makelaars. “Ik heb mijn hart gevolgd door Bij Brigitte te starten.”

Teamverband

“Mijn lat ligt heel hoog. Daarom kies ik ervoor zelfstandig ondernemer te zijn. Bij Brigitte, dat ben ‘ik’ dus. Maar zonder Maaike bestaat er ook (bijna) geen Bij Brigitte Makelaars. Ze heeft net zo’n lange carrière in de makelaardij achter de rug als ikzelf, en is altijd (én nog steeds) de spil geweest van de kantoren waar ze werkt. Maaike bezoekt íedere woning zodat ze 100% op de hoogte is van de dossiers.” Het voordeel van zo’n hecht team? “We houden de lijnen heel kort. Zo weet je als opdrachtgever altijd bij wie je kunt aankloppen.”

Prachtig beroep

“Eigenlijk is bijna álles leuk aan het werk als makelaar! Vanzelfsprekend is ‘de beste deal sluiten’ bij verkoop het ultieme doel, maar ook wanneer verkopers supertevreden zijn met de presentatie die we maken, of als je tijdens aankoopbegeleiding iemand écht van goed advies kunt voorzien, realiseer ik me dat ik echt een prachtig beroep heb.” Er wordt ook gelachen. “We komen van alles tegen. Ik kan er een boek over schrijven. Een (bijna) blote verkoper in de badkamer die de bezichtigingsafspraak was vergeten. Aangebrande appeltaarten (voor de lekkere geur in huis). Maar er zijn ook verdrietige situaties waarbij iemand echt in een hele nare levensperiode zit en we ondanks dat tóch het verschil kunnen maken.”

Met hart en ziel

“Wat onze aanpak typeert? Ons karakter. We zijn zakelijk maar hebben tegelijkertijd veel inlevingsvermogen. Misschien is ons belangrijkste onderscheid wel dat stukje gevoel. Bij ons ben jij niet zomaar de volgende in de rij. We nemen écht de tijd voor je. En we gaan 100% voor het beste resultaat. Neem dat maar van me aan!”

ma

ke

laar

dij

werkgebied

waar we werken

Bij Brigitte Makelaars staat met beide benen in de samenleving. En ’s weekends met twee hakken op het voetbalveld. Zonder gekheid: onze kennis van Valkenswaard, de directe omgeving en actualiteiten is gróót. Hetzelfde geldt voor ons bereik en het sociale netwerk van Bij Brigitte Makelaars. We verkopen en helpen met aankoop in de gemeente Valkenswaard, waaronder Dommelen, Borkel en Schaft. Maar ook Waalre, Bergeijk (inclusief Westerhoven, Riethoven, Luyksgestel), Eersel en Eindhoven horen tot ons werkgebied. Mondvol? Laten we het erop houden dat Zuid-Oost Brabant ons thuis is. Als beëdigd taxateur mogen we in een straal van 20 km rondom Valkenswaard taxeren. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Het contact is zó gelegd!

Naamloos-1

Leesvoer

Lees blog
Koop jij aan met een aankoopmakelaar?
Lees blog
Hoe koop je een huis op de huidige woningmarkt?
Lees blog
Bieden op een huis… maar wat?