wij zoeken jouw huis

over deze service

Hoe gaat het met de zoektocht naar jullie droomhuis? Heb je alles onder controle of kun je eigenlijk wel wat hulptroepen gebruiken? Ons advies is: zet zovéél mogelijk middelen in tijdens de huizenjacht. Denk aan vrienden, familie en kennissen maar zeker ook de zoekopdracht van Bij Brigitte Makelaars. Wij kunnen je namelijk heel handig helpen! Of beter gezegd, onze slimme database. Wil je voortaan als eerste op de hoogte zijn van het nieuwste aanbod? Groot gelijk. Daar haal je namelijk voordeel uit. Wij leggen je hieronder uit hoe de zoekopdracht werkt. (Spoileralert: het is nog gratis ook!)

huis zoeken? we helpen je graag!
IK WIL EEN ZOEKSERVICE

gratis zoekopdracht

zo pakken wij dat aan

Door een zoekopdracht aan te maken blijf je op de hoogte van het woningaanbod in ons werkgebied. Het gaat als volgt: je vertelt Bij Brigitte Makelaars waar je een huis zoekt (in Valkenswaard of een plaats in de buurt), in welke prijsklasse er gezocht mag worden, wat het aantal slaapkamers is dat je denkt nodig te hebben, plus eventuele andere woonwensen die je belangrijk vindt, zoals een tuin of een garage. We vragen uiteraard ook naar jouw contactgegevens. Dat we daarmee zorgvuldig omgaan spreekt voor zich, maar we zeggen het toch even. Vergeet niet je emailadres te noteren, want jouw inbox draait binnenkort overuren. Tenzij je zoekopdracht iets te ambitieus is natuurlijk. Heb je écht vier badkamers nodig?

Voor nu zit jouw aandeel erop. Wacht rustig af terwijl de database het werk doet. Je ontvangt automatisch bericht van Bij Brigitte als er een huis voorbijkomt dat aan jullie criteria voldoet. In de mail vind je de aankondiging van het huis én de contactgegevens van de verkoopmakelaar. Want voor de duidelijkheid, het gaat niet alleen om ons eigen aanbod. De zoekopdracht geldt ook voor een groot deel van de collega-makelaars in de omgeving. We hebben een flink netwerk en delen deze informatie graag met je. Gratis! Waarom we dat doen? We willen je blij maken. Een huis zoeken moet tenslotte leuk zijn!

Word je enthousiast van een huis dat we getipt hebben? Dan kun je eigenlijk twee dingen doen. 1) Je overlegt snel met je partner of dit inderdaad hét huis is. Daarna plan je zo snel mogelijk een afspraak. Bereid je goed voor op de bezichtiging en blijf kritisch. 2) Of je zou eens met ons in gesprek kunnen gaan. Want als je houdt van een hands-on aanpak kan Brigitte je als geen ander helpen! Zij begeleidt je volledig tijdens aankoop en/of helpt in de tussentijd met de verkoop van je eigen woning.

Zit je nog in de oriëntatiefase? Neem in dat geval eens contact met ons op. We zijn er voor alle woonvragen die op je lippen branden. Voor nu: succes met zoeken!

huis zoeken? we helpen je graag!
IK WIL EEN ZOEKSERVICE

ma

ke

laar

dij