wij vinden jouw droomhuis

over deze service

Een huis kopen is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Ook als het de tweede of derde keer is. Het komt stiekem dicht in de buurt van het rijtje trouwen en de start van een gezin. Soms gaat het zelfs hand-in-hand. Het is daarom iets wat heel ‘leuk’ en speciaal hoort te zijn! Dat het anno nu niet altijd even gemakkelijk is? Daarover zijn we het vast eens. Want eerlijk is eerlijk, de woningmarkt is de laatste jaren knap ingewikkeld. Tóch maken er wij een feestje van! Met toewijding en inlevingsvermogen vindt Bij Brigitte als aankoopmakelaar jouw droomhuis. Mogen wij jou óók blij maken?

huis kopen? we helpen je graag!
IK WIL EEN HUIS AANKOPEN

aankopen

zo pakken wij dit aan

Zoeken naar parels van huizen is iets wat we al twintig jaar doen. Met de hulp van Bij Brigitte Makelaars ben je dus verzekerd van een flinke dosis kennis. Plus: wij kunnen gewoon keigoed onderhandelen. Daardoor bereik je niet zomáár jouw doel. Je verdient de kosten van aankoopbegeleiding vaak ook nog eens dubbel en dwars terug.

 

Die leuke woning gaat er dus komen. Dat durven we te beloven! Maar om tot dat doel te komen, willen we eerst duidelijk in kaart brengen wat je wensen zijn. Jezelf blootgeven is laten zien dat je er (net als wij) op vertrouwt. Wat is je budget, wat zijn harde eisen en op welke punten zou je eventueel wat water bij de wijn willen doen? Samen stellen we de criteria op die leiden naar jouw droomhuis. Tijdens het hele traject zijn wij jouw steun en toeverlaat. Heb je vragen? Dan kun je ons via een handige groepsapp contacten. We zijn er 100% voor je. Ook achteraf, dat vinden we heel normaal.

 

De volgende stap is het leukste gedeelte. We gaan bezichtigen! Als NVM-makelaar heeft Bij Brigitte een groot netwerk. We kennen het actuele aanbod. Maar weten we óók welke huizen binnenkort in de verkoop komen. Nog voordat ze via een zoekopdracht bekendgemaakt worden óf op Funda staan. Dit is de pure tijdwinst die we zoeken. We bezichtigen samen en zullen steeds eerlijk tegen je zijn. Terwijl jij verliefd wordt op het huis en de wijk, inspecteren wij o.a. op bouwtechnische gebreken. Voor ons dus even geen roze bril.

 

Als makelaar en taxateur kan Brigitte huizen als geen ander op waarde schatten. Zodra we het perfecte huis hebben gevonden, adviseren we een goed openingsbod. Daarna onderhandelen we door alsof het onze lieve lust is. De allerbeste aankoopprijs, dát is ons doel! Wordt je eindbod geaccepteerd? Dan proosten we samen met jou op een prachtig resultaat. We checken de juridische documenten nauwkeurig en gaan nog mee naar de laatste inspectie. Daarna is het aan jou. Na het lange dromen is het nu tijd om te verhuizen! Op zoek naar woontips? Check ons leesvoer eens.

huis kopen? we helpen je graag!
IK WIL EEN HUIS AANKOPEN

mak

el

aar

dij