Verkopen Bij Brigitte


En dan besluit je om je woning te koop te gaan zetten...
Maar dan?

Bel Brigitte, en binnen no time heb je helderheid over...


1) De prijs. Wat kun je voor je huis vragen, maar
belangrijker nog: Wat is het nou echt waard? Hoe
kom je tot een zo hoog mogelijke verkoopprijs, en
wat hebben vergelijkbare woningen in de omgeving
opgebracht? Brigitte beschikt over álle gegevens
die van belang zijn bij het bepalen van de waarde
van jouw huis!

2) De dienstverlening. Wat gaat Brigitte doen om
het huis zo snel mogelijk en voor een zo hoog
mogelijke prijs te verkopen? Een uitgedacht
marketingplan is van groot belang. Immers, een
advertentie op Funda is in veel gevallen de meest
voor de hand liggende weg naar verkoop, maar
is zéker niet altijd de enige tool die zinnig is om in te zetten. Wat te denken van een uitgedachte strategie voor Social Media, flyers verspreiden bij evenementen of in wijken waar de potentiële koper op dit moment wellicht woont? En zou misschien voor jouw huis het ouderwetse briefje bij de supermarkt niet nét het verschil kunnen maken? Brigitte denkt mee, denkt nét even verder en zet zo mogelijk nog een stapje extra om voor jou zo véél mogelijk te kunnen betekenen.

3) Het papierwerk. Brigitte zorgt er voor dat jij als verkoper voldoet aan al je juridische verplichtingen, en zorgt ervoor dat de kans op problemen achteraf zo veel mogelijk beperkt blijft. Ze helpt je met het voldoen aan de informatieplicht die iedere verkoper in Nederland heeft. En bovendien zorgt ze voor een waterdicht koopcontract en een volledige afhandeling van de papierhandel. Wel zo prettig!


Besluit je naar aanleiding van dit alles te kiezen voor het full service dienstverleningspakket van Brigitte? Of wil je juist graag veel dingen zelf doen, tegen een gunstig tarief onder het motto van 'waarom moeilijk doen, als het sámen kan'? Bij Brigitte is alles bespreekbaar, dus neem contact op en geef aan waarnaar jij op zoek bent!