Dommelseweg 116

Valkenswaard

Verkocht

plattegronden
locatie

omschrijving

Instapklaar wonen in een duurzaam (uit-)gebouwd huis! Deze woning ligt op een super fijne locatie, die binnenkort wordt heringericht (o.a. met fietspad, 30-kilometerzone en nieuwe aanplanting van bomen).
Wil je dichtbij het centrum wonen, met een eigen parkeerplaats en in een eigentijds en luxe afgewerkte woning? Het kan aan de Dommelseweg 116!

LIGGING:

De Dommelseweg is een woonstraat met heel gevarieerde bebouwing. Vooroorlogse huizen, nieuwbouwwoningen en appartementen wisselen elkaar hier af.
De weg zal binnenkort worden gewijzigd naar een rustige straat met fietspad en een groene berm met voetpad waar alleen 30-km verkeer is toegestaan.
Vanuit hier loop je binnen een paar minuten het centrum in, maar ook Eindhoven, Veldhoven en de snelweg bevinden zich op korte afstand.

INDELING:

Begane grond:

Aan de voorzijde van het huis is de entree met voortuin, hal, meterkast en modern betegeld toilet (met vrijhangend closet en fonteintje).

De (vanuit de bouw al direct uitgebouwde) woonkamer is fijn van indeling, met ruimschoots plaats voor een zithoek en (bijvoorbeeld) 6-persoons eethoek.
De ruimte is voorzien van een moderne gietvloer en via tuindeuren aan de achterzijde is er een prettig contact met de achtertuin.

De keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis, en is voorzien van een aan 2-zijden opgestelde inrichting met kookeiland, kastjes, (composieten) aanrechtblad en spoelbak.
Daarnaast zijn een 5-pitsgaskookplaat (met wokbrander), afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven én Quooker ingebouwd!
Net als de rest van de woning maakt de keuken een frisse en eigentijdse indruk; er is gebruik gemaakt van hedendaagse materialen.

De achtertuin is van prettige afmetingen en biedt voldoende plaats voor een tuinset en extra loungehoek en is voorzien van gras en een fijn terras; daarnaast is er een praktische (fietsen-)berging met een achterom naar het achterliggende parkeerterrein.
Op het parkeerterrein is 1 parkeerplaats die hoort bij de woning (vlak grenzend aan het perceel), daarnaast zijn er diverse parkeerplaatsen voor gemeenschappelijk gebruik.

Eerste verdieping:

Centraal op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, met aangrenzend 3 slaapkamers en een badkamer.
Alle kamers zijn van goede afmetingen en uitstekend te gebruiken als slaap- maar desgewenst ook werk-/hobbykamer.

De badkamer is modern afgewerkt, en is voorzien van een inloopdouche, een badmeubel met 2 waskommen en een (vrijhangend) toilet.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap is er toegang tot een ruime zolderverdieping.
Op dit moment doet de ruimte dienst als werk-/logeerkamer, en er is aansluiting voor was- en CV-apparatuur alsmede een unit voor ventilatie.
Desgewenst zou de verdieping in een voorzolder en 4e slaapkamer kunnen worden opgedeeld.

ALGEMEEN:

- Bouwjaar ca. 2019
- Gebruiksoppervlakte ca. 115 m2 (waarvan 23 m2 op de zolder, gezien de grootte van het bestaande dakraam formeel 'overig inpandige ruimte').
- Perceeloppervlakte 122 m2 (exclusief een aandeel in het mandelige achterterrein met eigen parkeerplaats!)
- Met luxe, eigentijdse en instapklare afwerking
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Voorzien van 6 zonnepanelen en optimaal geïsoleerd!
- Voldoende extra parkeerplaatsen op achterliggend gemeenschappelijk terrein, waarvoor jaarlijks € 10,- dient te worden betaald
- Aanvaarding in overleg, voorkeur juni 2023.

Interesse gewekt? Bel voor een vrijblijvende bezichtiging voor een echte goede indruk van het huis!

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

We helpen je graag!

kenmerken

Bouwjaar:
2019
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Woonoppervlakte:
115 m2
Perceeloppervlakte:
122 m2
Energielabel:
A
Garage:
Parkeerplaats
Inhoud:
417 m3
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
In woonwijk
Warm water:
CV ketel

locatie

Deel deze woning: