makelaar waalre

Eigenlijk gaven we het al weg in de titel. Onder Waalre valt namelijk ook de dorpskern Aalst. Pas daar wel een beetje mee op als je locals spreekt, want er bestaat rivaliteit tussen de twee dorpen (heel vriendschappelijk hoor).

 Aankoopmakelaar Brigitte: “Waalre is een fijne plek voor gezinnen. Het is een opvallend groene omgeving en er valt van alles te beleven.”

Basisscholen, sport- en muziekactiviteiten; voor jongeren is er genoeg te doen in Waalre en Aalst. Vereniging voor de Jeugd verdient een vermelding. Dit clubhuis organiseert namelijk allerlei activiteiten, waaronder het Paosmikken (Google maar eens).

Waalre en Aalst grenzen aan Eindhoven. Je proeft hier dus een dorpse sfeer, terwijl je weet dat de binnenstad op steenworp afstand ligt. Liever gebruik maken van de lokale voorzieningen? Winkelcentrum De Bus (in Waalre) en Den Hof (in Aalst) zijn het bezoeken waard.

Gezellig uiteten gaan, dat doe je bij Meester Keeman of Mr. Chang. Maar wil je echt indruk op je geliefde maken? Boek een tafel bij De Treeswijkhoeve (een restaurant met Michelin ster).

Wil jij een huis kopen in Waalre of Aalst? Wij zijn hier thuis. Bij Brigitte helpt graag met zoeken (link naar zoekopdracht) of aankopen. (link naar aankoopmakelaar)

Waalre is een fijne plek voor gezinnen. Het is een groene omgeving en er valt van alles te beleven.

lok

ale

make

laar

In de buurt

Lees meer
Valkenswaard
Lees meer
Bergeijk
Lees meer
Eindhoven