Brabantialaan 8c

Waalre

Verkocht onder voorbehoud

Bekijk meer
plattegronden
locatie

omschrijving

Wat een fijn appartement!! Dit moderne, duurzaam gebouwde appartement in een fraai en representatief complex aan de Brabantialaan in Aalst-Waalre komt binnenkort beschikbaar voor nieuwe bewoners! Voorzien van een eigen parkeerplaats, met 2 (ruime!) slaapkamers en bereikbaar via een lift!

LIGGING:

Het appartement bevindt zich in een omstreeks 2011 opgeleverd complex op de hoek Brabantialaan - Eindhovenseweg. De recent volledig opnieuw ingerichte Eindhovenseweg heeft een fraaie uitstraling met veel groen, brede fietspaden en een recent aangelegde (30-km) auto-zone.
Winkelen kan vanuit hier uitstekend: op slechts een minuut wandelen bevindt zich het gezellige Winkelcentrum Den Hof met o.a. een supermarkt, bakker en drogist.
Bovendien is ook de aansluiting met Eindhoven uitstekend: op slechts 5 kilometer afstand en ca. 20 minuten fietsen bevindt zich het Eindhovense station!

COMPLEX:

Het appartementencomplex is zowel aan de zijde Brabantialaan als vanaf de achterzijde (via de Nassaustraat) toegankelijk.
De hoofdentree (zijde Brabantialaan) biedt toegang tot een royale hal, een bellentableau met brievenbussen en de trapopgang en lift.
Via de lift is er toegang tot de parkeergarage; hier bevinden zich diverse parkeerplaatsen en is ruimte voor het stallen van een fiets.
Achter het complex (zijde Nassaustraat) zijn daarnaast nog extra parkeerplaatsen aanwezig (voor bijvoorbeeld een 2e auto).

APPARTEMENT:

Het appartement bevindt zich op de 3e etage, en is toegankelijk via een overdekte hal (er is dus geen sprake van een galerij en vanuit de parkeerkelder kan men bij regen droog naar binnen!).

De hal biedt toegang tot de diverse vertrekken, en aansluitend is er een licht betegeld toilet (met vrijhangend closet en een fonteintje).

De woonkamer van het appartement is speels ingedeeld: met voldoende plek voor een leuke zithoek en (desgewenst) een 6-persoons eethoek.
Er zijn veel ramen en dus is er altijd voldoende lichtinval gewaarborgd!

De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer, en is eigentijds en modern afgewerkt.
Er is een recht blok met kastjes, aanrechtblad en spoelbak en daarnaast is er een 2e kastenblok gecreëerd met daarin bovendien ook nog extra kastruimte en apparatuur.
De keuken beschikt over een inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, combi-oven en koelkast en ingebouwd koffiezetapparaat (waar wel nog een onderdeel van dient te worden vernieuwd).

Super praktisch is de vanuit de woonkamer c.q. keuken toegankelijke grote bergruimte! Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opslaan van spullen, proviand of andere zaken!

Vanuit de woonkamer is er toegang tot een eigen buitenruimte c.q. patio-terras.
Hier kan een fijne tuinset worden geplaatst of bijvoorbeeld een loungehoek worden gecreëerd.

Er zijn in het appartement in totaal 2 slaapkamers: een (verrassend ruime!) 'hoofdslaapkamer' en een tweede ruime slaapkamer die ook prima dienst kan doen als kantoor of hobbykamer.
De grote slaapkamer biedt toegang tot de badkamer (die ook bereikbaar is vanuit de hal!).

De badkamer is (net als het toilet) modern en functioneel ingericht, met een inloopdouche en badmeubel met wastafel en 2 kranen.

Daarnaast is er een praktische berg-/wasruimte, met de mogelijkheid voor het plaatsen van wasapparatuur en de opstelling van de CV-installatie.

ALGEMEEN:

- Bouwjaar ca. 2011
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 90 m2 (exclusief buitenruimte en parkeerplaats!)
- Energielabel A!!
- Maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 144,-
- Het geheel maakt een verzorgde, moderne indruk!
- Ideale locatie; gelegen in een representatief complex en super dichtbij alle voorzieningen!
- De notariële overdracht van deze woning dient plaats te vinden bij Notarishuys Veldhoven
- Aanvaarding is in overleg

Interesse gewekt? Bel voor een vrijblijvende bezichtiging voor een echte goede indruk van het appartement!

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

We helpen je graag!

kenmerken

Bouwjaar:
2011
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Woonoppervlakte:
90 m2
Energielabel:
A
Garage:
Parkeerplaats
Inhoud:
322 m3
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
In centrum
Warm water:
CV ketel

locatie

Deel deze woning: