Dommelseweg 167

Valkenswaard

Verkocht

plattegronden
locatie

omschrijving

Wat een fijn huis! Deze charmante vooroorlogse tweekapper kijkt aan de voorzijde prachtig weg over groen, én beschikt over een diepe, zonnige achtertuin! Met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een werkkamer op de begane grond; een ideale woning voor wie op zoek is naar sfeer en karakter!

LIGGING:

De Dommelseweg is een gevarieerde woonstraat, met allerlei type huizen en groen.
Op korte termijn wordt deze straat heringericht, waarbij de gehele straat een 30-km zone wordt, met een fietspad in 2 richtingen en groene bermen met bomen.
Vanuit hier fiets je binnen een paar minuten naar het centrum van het dorp, maar ook de ontsluiting met de N69 (en daarmee Eindhoven, Veldhoven, de HTC en ASML) is hier uitstekend!

INDELING:

Begane grond:

Vanuit de voortuin (met oprit) aan de voorzijde van het huis bereik je een hal, met trapopgang naar de verdieping.

Aansluitend bevindt zich de woonkamer, die ingedeeld is in een L-vorm en door de grote raampartijen aan de voorkant mooi uitzicht biedt op het tegenover liggende groen. Er is voldoende plaats voor een gezellige zithoek en (bijvoorbeeld 6-persoons) eethoek en voor opslag kan gebruik worden gemaakt van een provisie-/kelderkast.

Vanuit de woonkamer is er een doorloop naar de keuken, die beschikt over een rechte inrichting met diverse kastjes. Daarnaast is er een fornuis met oven, gaskookplaat en afzuigkap, en de aanwezige koelkast kan desgewenst worden overgenomen.

Via een portaal (met aansluiting voor wasapparatuur en de opstelling van de CV-installatie) is er toegang tot het toilet (met vrijhangend closet) en de badkamer.

De badkamer beschikt over een ligbad, een douche en een praktisch badmeubel met daarin een wastafel.

Voor wie zoekt naar een woning met een extra thuiswerkplek of hobbyruimte is er een fijne plus: er is naast een berging een extra kamer aangebouwd, die op dit moment dienst doet als kantoor.
Vanzelfsprekend zou de ruimte ook in allerlei andere hoedanigheden kunnen worden gebruikt!

Ook liefhebbers van tuinieren kunnen hier hun hart ophalen: de tuin is ruim 25 meter diep (gemeten vanaf het achterste gedeelte van het huis!) en pal op het zuiden gesitueerd dus altijd lekker zonnig.
Er is een eenvoudige houten tuinberging aanwezig en de tuin is bereikbaar via een achterom naast het huis.

Eerste verdieping:

Vanuit de trap is er toegang tot een ruime, lichte overloop.

De slaapkamer aan de voorkant van het huis beschikt over een inbouwkast en biedt desgewenst voldoende ruimte voor een 2-persoons bed.

Aan de achterkant van het huis zijn er 2 kamers, die met elkaar in verbinding staan: 1 van de kamers doet dienst als (ouder-)slaapkamer en de andere ruimte wordt op dit moment gebruikt als kleedkamer.
Vanzelfsprekend zou hier ook prima een studeer- of chillplek kunnen worden gecreëerd!

Tweede verdieping:

Via een vaste trap is er toegang tot een voorzolder, met aansluitende bergruimte.

De 3e slaap-/zolderkamer is een sfeervol vertrek: met plafonds tot in de nok van het huis en de originele kleine dakkapel aan de voorkant. Deze ruimte zou ook uitstekend dienst kunnen doen als ouderslaapkamer!

ALGEMEEN:

- Bouwjaar ca. 1940
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 129 m2
- Perceeloppervlakte 348 m2
- Met diepe, zuid georiënteerde achtertuin!
- Voorzien van een extra aangebouwde werk-/hobbykamer.
- Mooie ligging, aan voorzijde nabij groen en binnenkort aan een rustige 30-km zone!
- Aanvaarding is in overleg

Interesse gewekt? Bel voor een vrijblijvende bezichtiging voor een echte goede indruk van het huis!

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

We helpen je graag!

kenmerken

Bouwjaar:
1940
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
129 m2
Perceeloppervlakte:
348 m2
Energielabel:
G
Garage:
Geen garage
Inhoud:
468 m3
Isolatie:
Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
In woonwijk, Vrij uitzicht
Warm water:
CV ketel

locatie

Deel deze woning: