Kervelstraat 4

Bergeijk

Verkocht

plattegronden
locatie

omschrijving

Ben jij op zoek naar een keurig huis met 3 slaapkamers en is veel bergruimte een pré? Deze verzorgde en uitgebouwde tussenwoning aan de Kervelstraat 4 komt beschikbaar voor nieuwe bewoners!

LIGGING:

De Kervelstraat is een rustige woonstraat, op korte afstand van het gezellige centrum van Bergeijk. Vanuit hier wandel je binnen een paar minuten naar de winkels en gezellige terrasjes in het dorp, maar ook speelvoorzieningen en natuur bevinden zich op korte afstand!

INDELING:

Begane grond:

Aan de voorzijde van het huis is er een verzorgde voortuin, die smaakvol maar onderhoudsarm is aangelegd.

Vanuit de entree is er toegang tot de hal, met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en een licht betegeld toilet met een fonteintje.

Pluspunt van deze woning is de ruimte in de woonkamer: doordat de keuken aan de achterzijde over de volle breedte is aangebouwd is er een ruime, L-vormige woonkamer ontstaan.
Voor provisie kan gebruik worden gemaakt van een praktische trap-/provisiekast en de houthaard zorgt voor extra sfeer en warmte.

Zoek je een huis met een ruime leefkeuken? Ook dan ben je hier aan het goede adres! Er is meer dan voldoende plaats voor een grote eethoek en desgewenst een moderne inrichting (op dit moment is de keukeninrichting functioneel en verzorgd, maar qua kleurstellingen gedateerd te noemen). Er zijn een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast ingebouwd en via een tuindeur is er toegang tot de achtertuin.

Aansluitend aan de woning is er een ruime berging aangebouwd, met opstelling van de CV-apparatuur (geplaatst in 2021!) en aansluiting voor een wasmachine.
Een tweede berging in de achtertuin kan bijvoorbeeld dienst doen voor het opslaan van tuinmeubilair, of om bijvoorbeeld te klussen of een andere hobby in uit te oefenen!

Net als de voortuin is ook de achtertuin bijzonder verzorgd aangelegd. Een gazon en diverse borders geven de tuin een gezellig karakter en de in het verlengde van de berging gecreëerde overkapping maakt dat tot in de late uurtjes beschut van de zon kan worden genoten!

Eerste verdieping:

Centraal op de eerste verdieping bevindt zich een overloop, met praktische berg-/inbouwkast.

Er zijn in totaal 3 slaapkamers, 2 aan de achterkant van het huis en 1 aan de voorzijde.

De badkamer is net als de rest van het huis keurig verzorgd, en beschikt over een douche en een wastafel.

ALGEMEEN:

- Bouwjaar ca. 1965
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 93 m2, plus een aangebouwde en vrijstaande berging van in totaal ca. 20 m2!
- Perceeloppervlakte 214 m2
- Energielabel C (met o.a. dakisolatie en nagenoeg volledig dubbele beglazing)
- Uitgebouwd op de begane grond!
- Het betreft een zeer verzorgd huis, dat desgewenst in fases gemoderniseerd kan worden!
- Aanvaarding is in overleg

Interesse gewekt? Je bent welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van de woning!

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, binnen zes weken na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie (10% van de koopsom) te stellen bij een Nederlandse bankinstelling c.q. een waarborgsom (10% van de koopsom) te storten bij de notaris.

We helpen je graag!

kenmerken

Bouwjaar:
1965
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
Woonoppervlakte:
93 m2
Perceeloppervlakte:
214 m2
Energielabel:
C
Garage:
Geen garage
Inhoud:
375 m3
Isolatie:
Dakisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming:
CV ketel
Ligging:
Aan rustige weg, In woonwijk
Warm water:
CV ketel

locatie

Deel deze woning: